donderdag 21 november 2013

Verslag Turkije dag 1

Zaterdag 16 november 6:12

 
Vanochtend stonden Kim, Kjelt, Torben, Julia, Thomas, Edwin, Merel, Marieke, Femke en Britney samen met hun ouders ( en broertjes en zusjes) om half 4 op Schiphol.  Eindelijk was het dan zover...op naar Turkije. Onze bestemming: Antalya.

Nadat we onszelf hadden ingecheckt bij de balie van Transavia zijn we naar gate gelopen. Daar namen we afscheid van onze families. Door de paspoort controle, nog een keer omkijken, een laatste keer zwaaien en begonnen was het avontuur.
Voor de meeste leerlingen is het de eerste keer vliegen en dus best spannend!
Nog spannender wordt het straks ontmoeten in "real life" van de gastgezinnen.
Bij aankomst waren onze gastgezinnen al op het vliegveld, we werden enthousiast begroet door de Turkse leerlingen bij de bagagehal. Een van de vaders werkt als manager op de luchthaven dus mochten de kinderen ons daar opwachten.
Onwennig wordt er even naar elkaar gestaard maar al snel voelen onze leerlingen zich welkom door het warme onthaal van de gastouders.
We maken snel een groepsfoto en dan vertrekt iedere leerling met zijn / haar gastgezin.

Inmiddels is het al avond, en ook wij (dhr. Emmanouil en mevr. Kranenburg) zijn eindelijk op onze kamers in het docentenhotel. Van sommige leerlingen weten we al dat ze de buurt een beetje verkend hebben (24 graden dus op naar het strand) en al lol hebben met elkaar.

Iedereen is gesetteld en is vast (net als win) doodmoe van de reis en alle indrukken.
Wij zijn blij dat de reis goed is verlopen en dat iedereen zich welkom voelt.
Morgen kan iedereen rustig bijkomen en verder kennismaken. Maandag gaan we naar school!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten